Gyakran ismételt kérdések

Ha valamire nem találod a választ keress minket bátran!

Válasz

Legjobb a kényelmes utcai ruházat, amiben jól érzed magad. Kúszni mászni nem kell majd és a fizikai erőtőkre sem lesz szükség. Viszont annál inkább az olvasószemüvegre (ha van).

Válasz

Nem, a játék teljesen nyevfüggetlen. Bárki tudja játszani, amíg a csapatban van egy fő aki megérti az angol vagy magyar játékismertetést.

Válasz

A játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek. Viszont szülői felügyelettel kisebbeknek is remek családi szórakozás lehet az ExitGame. Tapasztalataink alapján a magas alkohol szint meglehetősen rontja a kijutási esélyeket és a pálya épségét. Nagyon ittas személyt nem engedünk le.

Válasz

Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy e-mailt a helyszín e-mail címére (a weboldal alján találjátok meg), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Azonban ha az utalás még nem történt meg, hálásak lennénk (de leginkább a többi csapat) ha azt az időpontot egy törlés gombbal felszabadítanátok. Ezt egyszerűen megtehetitek a foglalási rendszerünkben. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.

Válasz

Az ajánlott létszám 2-5 fő / csapat. Kivételes esetekben 6 fő is tud egyszerre játszani, de ilyenkor a pályák kicsit szűkösek lehetnek. Ha többen vagytok, akkor több pályán tudtok egyszerre játszani. Amennyiben mindenképpen 6 fővel szeretnétek játszani foglaláskor írjátok a megjegyzésbe, hogy 6 fő, és ekkor a játék rához még csapjatok hozzá 2.000,- Ft-ot!