Gyakran ismételt kérdések

Ha valamire nem találod a választ keress minket bátran!

Válasz

Legjobb a kényelmes utcai ruházat, amiben jól érzed magad. Kúszni mászni nem kell majd és a fizikai erőtőkre sem lesz szükség. Viszont annál inkább az olvasószemüvegre (ha van).

Válasz

Nem, a játék teljesen nyevfüggetlen. Bárki tudja játszani, amíg a csapatban van egy fő aki megérti az angol vagy magyar játékismertetést.

Válasz

A játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek. Viszont szülői felügyelettel kisebbeknek is remek családi szórakozás lehet az ExitGame. Tapasztalataink alapján a magas alkohol szint meglehetősen rontja a kijutási esélyeket és a pálya épségét. Nagyon ittas személyt nem engedünk le.

Válasz

Igen, ha néhány nappal az érintett időpont előtt felkerestek minket az elérhetőségeink egyikén, hogy pontosan melyik foglalást törölnétek vagy módosítanátok egy másik időpontra. Amit nehezünkre esik elfogadni: ha valaki időpontot foglal, de nem jelenik meg, vagy utólag kér másik lehetőséget játszani, hiszen ezzel más játékosok elől vette el a lehetőséget.

Válasz

Az ajánlott létszám pályától függően 2-5 fő / csapat. Az “UFO” szobában kivételes esetekben 6 fő is tud egyszerre játszani. Ez 2000 Ft felárral jár, amit a helyszínen tudtok kiegyenlíteni. Ha ennél többen vagytok, akkor érdemes több pályán egyszerre játszani - a kezdő időpontok tekintetében ezt rugalmasan meg tudjuk beszélni.