Nemoria kincse
Nemoria kincse
60 perc
2-4
Nemoria kincse
A legenda szerint létezik egy hely, Nemoria erdei démon "lakatlan" szobája, ami felbecsülhetetlen kincset rejt. Számos bátor kalandor lépte már át e küszöböt - őket azóta sem láttuk. Feladatotok, hogy megtaláljátok a kincset - bármi is legyen az, és a segítségével kijussatok. De legyetek óvatosak! A szobát természetfeletti erő járja át, amely megérzi a látogatók jelenlétét és varázslatos világával igyekszik maradásra bírni őket. Ne engedjetek a csábításnak, figyeljétek az intő jeleket, oldjátok meg a próbatételeket, mielőtt még túl késő lenne, különben örökre bent ragadtok!

Családbarát szoba, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Javasolt életkor: nincs korhatár
Fogda - Párosan szép az élet!
Fogda - Párosan szép az élet!
60 perc
2
Fogda - Párosan szép az élet!
Az utolsó látogató érkezik a Fogdába bezárt elítélthez, akit egy óra múlva átszállítanak a siralomházba. Természetesen a látogató titkolt (vagy nem titkolt) célja, hogy társát még a 60 perc letelte előtt kiszabadítsa. Viszont döntenie kell: amint megteszi az első lépést, hogy kiszabadítsa, már nem gondolhatja meg magát, és a Fogdából csak együtt jöhetnek ki; egyedül nem vezet út kifelé... Mennyire erős az összetartás köztetek? Vele, vagy nélküle...?

Ideális pároknak, barátoknak, barátnőknek, vagy akár kettesben a főnökkel ;)

Javasolt életkor: 14+
UFO - Dr Szeg Ede titkos naplója
Test
60 perc
3-5
UFO - Dr Szeg Ede titkos naplója
Dr. Szeg Ede híres UFO kutató dolgozószobájába csöppenünk, ahonnan néhány napja a professzor rejtélyes körülmények között eltűnt, vele együtt a titkos naplója is. A professzor szakterülete a földönkívüli élet kutatása volt, és ebbe a naplóba írta le minden eddigi eredményét, ezért is lenne fontos megszerezni azt, de legfőképp megakadályozni, hogy az az idegenek kezébe kerüljön.

Mentsétek meg az emberiséget, találjátok meg a naplót, de vigyázzatok, mert ha a professzor által alkotott dimenziókapu 60 percenként bekapcsol, ami csak egy dolgot jelenthet: a földönkívüliek hamarosan megérkeznek!

Javasolt életkor: 14+
Hotel
Hotel
60 perc
3-5
Hotel
Létezik egy Hotel, ami 100 évig épült, és mindössze egyetlen szobája van. Senki nem tudja, hol van ez a Hotel, vagy kik szálltak meg benne. Oknyomozó riporterekként évek óta kutattok a Hotel után: amiben eddig biztosak lehettek, hogy valóban létezik, valamint hogy egy befolyásos mérnökdinasztika tagjai építették azzal a céllal, hogy az emberi lélek képes legyen test nélkül létezni.

Egy napon kaptok egy névtelen meghívót a Hotelbe. Kíváncsiságotok legyőzi félelmetek, a Hotelhez érve azonban se recepció, se londiner, az egyetlen szoba ajtaja pedig nyitva áll. Ahogy beléptek, az ajtó bezárul mögöttetek, és a falióra elkezd visszaszámolni…

Korhatár: 16+

Figyelem! A szoba maximum 5 fővel játszható!